konsultointi

Yrityksen perustaminen tai sen pyörittäminen ei aina ole helppoa. Kiireelliset päätökset voivat tulla kalliiksi, jos ei ole tietoinen niiden seurauksista. Strategisen konsultaation avulla voit saada apua oikeaan suuntaan oikeaan aikaan.

 

Firmallyn tavoitteena on tarjota proaktiivista neuvontaa ja laadukasta konsultaatiota auttaakseen välttämään sudenkuopat ja varmistamaan, että investointisi tuottavat pitkäaikaisia tuloksia. Älä anna hyvän idean jäädä pelkäksi ideaksi, anna meidän auttaa sen toteuttamisessa.

Palvelumme sisältää
Uusi yritys

Matka ideasta oman yrityksen perustamiseen saattaa tuntua pitkältä ja monimutkaiselta. Tarjoamme tukea sekä liiketoiminnan vastuiden että mahdollisuuksien hallintaan. Tukemalla ja ohjaamalla teitä läpi koko rekisteröintiprosessin pyrimme varmistamaan sujuvan startin yrittäjäelämään.

Palveluseteli

Paraisten Kaupunki tarjoaa palveluseteleitä yritysneuvontaan, joita voi käyttää Firmallyssa. Tarkoituksena on tarjota joustavaa ja yksilöllistä konsultaatiota sekä uusille että olemassa oleville yrityksille. Palveluseteilikonsepti, joka on rajoitettu alle 10 työntekijän yrityksiin, täydentää kaupungin yritysneuvontaa ja kattaa aiheita, kuten yrityksen perustaminen ja neuvontaa liittyen kirjanpitoon ja palkanlaskentaan.

Kirjanpito

Käänteinen arvonlisävero, arvonlisäveroton myynti, EU-myynnit, marginaaliverotus, siirtymävero ja erilaiset arvonlisäverokannat ovat osa kaikkia verosääntöjä. Avustamme asiakkaitamme soveltamaan voimassa olevia sääntöjä. Veroilmoituksista ja tilinpäätöksestä poistoihin ja taloudellisiin termeihin kuten osinko vs. palkka, selitämme merkityksen ja neuvomme, mitä tulisi ottaa huomioon liiketoiminnassanne.

Työnantajavelvollisuudet

Työsuhteen aloituksesta sen päättymiseen, olemme rinnallanne jokaisessa työsuhteen vaiheessa. Tarjoamme selkeää ohjausta liittyen työllistämiseen, palkanlaskentaan ja verotukseen, vakuutuksiin ja työterveyshuoltoon, työaikaan ja poissaoloon, lomansaatavuuteen, työehtosopimuksiin, irtisanomisiin ja muihin tilanteisiin, jotka voivat syntyä työsuhteen aikana.

Taloudellinen neuvonta

Jokaisessa yritystoiminnassa ilmenee uusia tilanteita, jotka vaikuttavat talouteen sekä positiivisesti että negatiivisesti. Olemme täällä auttaaksemme budjetoinnissa, tarjouspyyntöjen tekemisessä, kassavirtaennusteissa, kustannusten leikkauksissa, maksujärjestelyissä, investoinneissa, henkilöstön optimoinnissa ja muissa haasteissa, jotka voivat nousta esiin. 

Luottamustehtävät

Eri tilanteissa voi rekisteröity edustaja Suomessa tulla tarpeen. Yleisiä tarpeita ovat edustus ulkomaisille työntekijöille, sivuliikkeille tai ulkomaiselle arvonlisäverorekisteröinnille. Tarjoamme myös mahdollisuuden toimia rekisteröitynä postiosoitteena, mikä voi olla kätevää niille, jotka matkustavat usein tai joilla ei ole omaa toimistoa. 

Kansainvälisesti

Kansainvälisen liiketoimintaympäristön vuoksi, kohtaamme myös usein kansainvälisiä haasteita. Tarjoamme sekä neuvontaa että käytännön apua eri vaatimusten hallintaan. Tämä voi sisältää etämyyntiä EU:hun OSS-rekisteröinnin avulla, arvonlisäverohakemuksia muissa maissa, Intrastat-ilmoituksia, ulkomaisten työntekijöiden hallintaa sekä työntekijöiden lähettämistä/muuttamista toiseen maahan. Lisäksi olemme solmineet useita kansainvälisiä kumppanuuksia helpottaaksemme pääsyänne eri puolille maailmaa.

Muutoksia liiketoiminnassa

Jokaisen yrityksen elinkaaren aikana tapahtuu muutoksia, jotka voivat sisältää sukupolvenvaihdoksen, osakkeenomistajan vaihdon, uusia palveluita ja tuotteita, laajentumista, uusien liiketoimintapisteen avaamisen, elämäntilanteen muutokset, siirtyminen sivutoimisesta päätoimiseksi, rekrytoinnin, kehityksen, rahoituksen ja muiden tilanteiden osalta. Jokaisessa uudessa vaiheessa on tärkeää keskustella ja suunnitella sujuvaa siirtymistä uuteen arkeen.

Tarvitsetko konsultaatiota?

Tarjoamme konsultaatiota sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@firmally.fi aloittaaksesi. Kuvaile yksityiskohtaisesti, millaista apua tarvitset, tai soita meille selittääksesi tilanteesi. Tarvittaessa voimme järjestää tapaamisen keskustellaksemme asiasta tarkemmin. Keskustelun ja kaikkien tekijöiden selvittämisen jälkeen toimitamme vielä kirjallisen selvityksen.