Yritystoimintaa suomessa?

Suomessa toimiville ulkomaisille yrityksille, yhteistyö paikallisen tilitoimiston kanssa on strateginen valinta.

 

Kumppanuus auttaa yrityksiä navigoimaan monimutkaisessa verojärjestelmässä ja varmistamaan, että yritykset noudattavat kaikkia paikallisia lakeja ja määräyksiä. Paikallinen tilitoimisto voi myös tarjota arvokasta näkemystä suomalaisista liiketoimintatavoista ja kulttuurinormeista, mikä puolestaan voi auttaa ulkomaisia yrityksiä menestymään Suomen markkinoilla. 

 
 

Suomesta ja suomalaisuudesta

Suunnitteletko liiketoimintaa Suomeen tai toimitko jo täällä? Lue lisää kultuuristamme

 

 

Tästä voit siirtyä suoraan hyödyllisiin tietoihin kansallisista laeista ja sääntelyistä. 

Suomi lyhyesti

 

Suomi on pohjoinen hyvinvointivaltio, joka on useana vuotena peräkkäin valittu maailman onnellisimmaksi maaksi. Noin 75 % Suomen pinta-alasta on metsien peittämää, ja 187 000 järvellään maa tunnetaan joskus ”tuhansien järvien maana”. Suomella on neljä selkeää vuodenaikaa ja maailman suurin saaristo. Lounais-Suomen Saaristomeren alueella on yli 40 000 saarta, mikä on enemmän kuin missään muussa saaristossa maailmassa. Täältä löydätte myös toimistomme. 

Kolme ilmiötä suomalaisessa kulttuurissa

 

Sauna. Sauna on tärkeä osa suomalaista kulttuuria ja toimii symbolina sekä rentoutumiselle että yhteisölle. On yleistä pitää saunailtoja yhdessä perheen ja ystävien kanssa sosiaalisena aktiviteettina. Suomessa on 3 miljoonaa saunaa väestölle, joka on hieman yli 5 miljoonaa. Ei ole ihme, että sauna on löytänyt paikkansa myös suomalaisessa liike-elämässä. Vaikka useimmat yrityskokoukset pidetään konferenssihuoneissa, sauna on löytänyt oman paikkansa epämuodollisena paikkana keskustella liiketoimista. Saunominen muiden kanssa on tapa luoda suhteita ja oppia tuntemaan toisensa. Suomessa sanotaan, että enemmän tärkeitä päätöksiä tehdään saunassa kuin kokoushuoneessa.

 

Sisu. Suomalainen luonteenpiirre. Eräänlainen sisäinen voimanlähde, joka otetaan käyttöön haasteissa ja vastoinkäymisissä. Sisu on käsite, jota ei ole helppo kääntää, mutta sitä voidaan kuvata yhdistelmänä tahdonvoimaa, kestävyyttä, rohkeutta ja päättäväisyyttä. 

 

Kahvi. Tietysti meidän on mainittava myös kahvi, joka on keskeinen osa suomalaista kulttuuria. Ei ole sellaista pientä juhlaa, jossa kahvia ei tarjottaisi. Puhumattakaan arjesta, kun ei ole mitään juhlittavaa. Hyvä kahvi ja antelias tarjoilu ovat aina olleet vieraanvaraisuuden mittapuuna Suomessa. Toki on myös suomalaisia, jotka eivät juo kahvia lainkaan. Mutta heidänkin elämäänsä ja päivittäisiin rutiineihinsa vaikuttavat kahvinjuojien rituaalit, tauot ja tarjoilut.

Suomalaiset, millaisia me olemme?

 

Me suomalaiset emme ole tunnettuja small talkista, ja hiljaisuutta ei pidetä epämukavana. Ilmaisemme mielipiteemme rehellisesti, ja itseironinen huumori on tyypillistä meille. Varauksellisesta esiintymisestämme huolimatta olemme vieraanvaraisia ja puheliaita, kunhan tunnemme olomme mukavaksi.

Miten Firmally voi oLLA AVUKSI?

Olemme täällä tukemassa liiketoimintaanne ja yksinkertaistamassa talousasioitanne. Tiimimme avustaa teitä kaikessa yrityksen perustamisesta monimutkaisten kirjanpito- ja palkkauskysymysten käsittelyyn.

Yhteistyö

Uskomme todelliseen yhteistyöhön. Kun työskentelemme yhdessä, olemme osa tiimiänne. Teidän tavoitteenne ovat meidän tavoitteitamme, ja olemme täällä tukemassa teitä koko matkan.

Asiakasnäkökulma

Me asetamme teidät kaiken toimintamme keskiöön. Tavoitteenamme on luoda aito ja luottamuksellinen suhde kanssanne. Teidän tarpeenne ovat etusijalla, ja sovellamme palvelujamme niiden mukaan.

Tulokset

Mittaamme menestystämme tulosten perusteella. Tarjoamme kattavan ratkaisun varmistaaksemme, että saavutatte taloudelliset tavoitteenne ja saatte näkemyksen yrityksenne suorituskyvystä.

Ylittää odotuksenne

Tarjoamalla lisäarvoa ja keskittymällä erityistarpeisiinne, pyrimme aina ylittämään odotetun tuloksen. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen yhteistyökumppaninne.

Innovaatio

Jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, jossa kilpailu tiukkenee ja markkinat muuttuvat, on tärkeää välttää jämähtämistä vanhoihin toimintatapoihin. Olemme omistautuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten ainutlaatuisia tarpeita.