Firmallyssa voit olla oma itsesi

Meillä menestys tarkoittaa pitkäaikaisia suhteita, ei pelkästään numeroita.

Yli 30 vuotta kokemusta

Firmally on yksityisesti omistettu ja itsenäinen edelläkävijä taloushallinnossa, meillä on vahva historia vuodesta 1988. Olemme Suomen Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen, ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia palveluita. 

 

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa palkka- ja henkilöstöhallinto, konsultointi, yritysneuvonta, sekä monipuoliset taloushallinnon palvelut kuten kirjanpito, veroilmoitukset, laskutus, maksupalvelut, perintä, luottamustehtävät, digitaaliset ratkaisut ja muut rahoituspalvelut.

 

Autamme myös aloittavia yrityksiä pääsemään alkuun ja tarjoamme asiantuntemustamme kaikissa siihen liittyvissä kysymyksissä aina yritysmuodon valinnasta vaadittavien asiakirjojen täyttämiseen asti. Lisäksi tuemme asiakkaitamme yritystoiminnan eri vaiheissa, kuten yritysmuodon muutoksissa, yrityskaupoissa ja sukupolvenvaihdoksissa. 

 

Firmally palvelee asiakasyrityksiä ympäri Suomea, ja olemme luotettava kumppani myös kansainvälisille yrityksille, joilla on sivuliike Suomessa. Kaikki palvelumme ovat saatavilla etänä, ja toimistomme sijaitsee Paraisten kauniissa saaristokaupungissa, noin 20 km päässä Turun keskustasta Lounais-Suomessa.

 

Panostamme henkilöstömme jatkuvaan koulutukseen tarjoamalla erilaisia kursseja ja täydennyskoulutuksia. Tämä varmistaa, että tiimimme pysyy ajan tasalla alamme viimeisimmistä kehityksestä ja ylläpitää korkeaa osaamistasoa. 

 

Asiantuntijoillamme on joko KLT- (kirjanpito) tai PHT-tutkinto (palkanlaskenta), mikä vahvistaa osaamisemme ja kykymme tarjota korkealaatuisia palveluita. Tämä sitoutuminen jatkokoulutukseen ja ammatilliseen kehitykseen tekee meistä paremmin varusteltuja kohtaamaan asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. 

1988
Pargas Miljard Oy Ab perustetaan

Yritys perustettiin Staffan Sundströmin toimesta

2002
Tili Sydwest Oy Ab
seuraavat 20 år

Kun tytäryhtiö Kimitoöns Bokföringscentral Ab sekä Pargas Miljard Oy Ab yhdistyvät, nimeksi muodostuu Tili Sydwest.

2021
Muutokset omistussuhteissa

Tili Sydwest Oy Ab ostetaan viiden oman työntekijän toimesta ja uusi moderni aikakausi saa alkunsa yrityksessä.

2023
Yritys uudelleenbrändätään

Vuoden aikana yritys käy läpi täydellisen uudelleenbrändäyksen ja muuttuu siksi yritykseksi, jonka tänään tunnemme nimellä Firmally.

2024
Firmally lanseerataan

Tulevaisuus tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

Mitä tarkoittaa nimi Firmally?

Nimi monella merkityksellä.

Firm + Ally

"Firmally" on yhdistelmä meille kahdesta tärkeästä sanasta: "firm" ja "ally".

"Firm" määritellään englanniksi yritystoiminnan muotona, aivan kuten suomenkielinen sana "firma", joka esiintyy myös ruotsin kielessä. Meille "firm" ei ole vain sana muiden joukossa, vaan se symboloi yrittäjyyttä, luotettavuutta ja sitoutumista.

"Ally" puolestaan määritellään englanniksi henkilöiksi tai ryhmiksi, jotka tekevät yhteistyötä ja tukevat toisiaan. Nimen toinen osa korostaa yhteistyötä ja yhteisöä, eli kumppanuutta. Kumppanin oleminen asiakkaillemme tarkoittaa yhdessä etenemistä kohti menestystä ja toimimista aitona ja luotettavana tukena, jossa käsittelemme aktiivisesti asiakkaidemme asioita.

Firma+lly

Sana "firma" juontaa juurensa latinan kielestä ja alun perin sitä käytettiin sopimuksen tai yhteisymmärryksen vahvistamiseen. Ajan myötä sana kehittyi ja alkoi viitata kaupallisiin yrityksiin, ja siitä lähtien se on jatkuvasti muovautunut eri kielissä ja kulttuureissa.

Suomessa on yleistä käyttää sanaa "firma" arkikielessä ilmaisuna yrityksestä, koosta tai suuntautumisesta riippumatta. On tavallista puhua "firman asioista" työstä puhuttaessa, juhlia "firman pikkujouluja" tai merkitä ostokset "firman piikkiin". Sana sitoo meitä yhteen ja luo yhteenkuuluvuutta liike-elämässä.

Firmally!

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, miten "Firmally" muistuttaa sanaa "Formally". Yhtäläisyydet ovat tarkoituksellisia ja heijastavat lupaustamme olla ammattimaisia ja tarkkoja siinä, mitä teemme. Se on myös muistutus kansainvälisestä läsnäolostamme. "Firmally" ei ole meille vain nimi, vaan se edustaa arvojamme sekä sitoutumistamme olemaan teidän kumppaninne.

tutustu
meihin

Firmalyssa voit olla oma itsesi!

meidän
arvot

Firmallyssa kunnioitamme perusperiaatteitamme.

Meille
töihin?

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä.